Wegens gezondheidsklachten is het voor tandarts Tenge helaas niet meer mogelijk om zijn patiënten van adequate tandheelkundige zorg te voorzien. Hij heeft die zorg nu aan onze praktijk overgedragen.

Tot en met 16 maart 2018 zal onze tandarts Thijs Riemersma met enkele waarnemers op de praktijklocatie aan de Utrechtseweg de patiënten opvangen. Vanaf 18 maart 2018 zullen alle behandelingen op onze praktijk te Nijenheim 6407 worden voortgezet door ons eigen team. 

 De persoonlijke gegevens en behandelhistorie van iedereen die de afgelopen jaren bij tandarts Tenge is geweest, hebben wij inmiddels in ons eigen systeem staan. Wij zullen uw gegevens bij uw afspraken zoveel mogelijk controleren.

Op zaterdag 7 april aanstaande wij de voormalige patienten van tandarts Tenge van 13.00 – 16.00 uur de gelegenheid het glas op hem te heffen en persoonlijk afscheid van hem te nemen bij Boca Sana Tandartsen, Nijenheim 6407 in Zeist. Het biedt nieuwe patiënten tevens de gelegenheid om kennis te maken met ons, onze medewerkers en onze praktijk.