Allereerst willen we iedereen veel geluk en (mond)gezondheid toewensen voor 2018. Ook voor Boca Sana staat er veel moois op stapel voor het nieuwe jaar.

Uiteraard blijven Peter en Thomas als tandarts-eigenaren zich ongewijzigd inzetten voor uw tandheelkundige behandelingen. Zij zullen ondersteund worden door Thijs Riemersma. Tijdens zijn studie Tandheelkunde heeft Thijs bij ons gewerkt als stagiair, assistent en mondhygiënist. Nu hij zijn studie met goed gevolg heeft afgerond, zal hij als tandarts aan ons verbonden blijven.

Ook Ferida en Ingomar blijven de mondhygiënebehandelingen op zich nemen, maar gezien de groei van de praktijk konden zij wel extra ondersteuning gebruiken. De uiterst gedreven mondhygiënist Melissa ter Hoeve, die al ervaring opdeed bij enkele andere gerenommeerde praktijken in Zeist, zal begin 2018 ons team versterken.

Tot slot krijgen wij ook achter de schermen ondersteuning van een nieuwe praktijkmanager Linda van de Haar. Geruime tijd werkte zij bij onze tandheelkundige branchevereniging KNMT en nu zal zij haar ervaring en expertise inzetten om ook op organisatorisch vlak alles bij Boca Sana soepel te laten verlopen.